CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

22 August 2008

BUSY!!!!!

So sorry my dear diary....hehehe....aku busy dua tiga hari ni....assignment aku berlambak perlukan perhatian....tapi assgment paling killer dah hampir settle....even belum siap aku rasa aku dah boleh bernafas.....well rupanya almost 1 week aku tak online pula kan....well...kat bawah semua list aktiviti aku...byk aku nak kongsi...

monday...
aku busy dengan assignement n on that day....wireless connection tak dapat pakai....well...aku kena bergantung dengan wireless connection kat kampus ni......

Tuesday - FUNNNNNN
wah hari ni gila betul....sepanjang hari kitaorang satu ruma have fun....pagi tu kitaorang besa jak lepak2 di ruang tamu dok layan tv....tengahari pula housemate aku bawa kuar....nak bwa kitaorang pegi waterfalls....punya excited semua.....Kitaorang beli makanan kat cafe sebagai bekal...lepas semua housemate aku solat...kitaorang bertolak....kami semua ada 7 orang....5 orang naik kete n 2 org nek motor....jauh juga lah tempat nak pegi tu.....waterfalls tu kat kg.sikog....dalam perjalanan tu aku ternampak kilang cms clinker....baru aku tau kat mana kilang yang lecturer dok bgtau tu.....klu korang nak tau....aku ni student civil engineering....tu yang mencari kilang tu....hehehe....balik dengan citer tadi....waterfall yg kitaorang pegi tu namanya Baan Gong Waterfall....Kitaorang kena jalan kaki redah hutan lagi sebelum sampai kat waterfall.Jauh juga n perjalanan pun mencabar coz malam sebelum tu hujan....so paham2lah...hujan + bukit +tanah kuning....tapi adventure....aku dah berapa kali tergolek....hehehe....sampai sekarang lutut aku dengan tepi telapak tangan aku biru....coz masa jatuh kena batu sungai....kan batu sungai tajam....sampai sana....aku excited sangat....klu nak tahu....that was my first time....my family protective gila....thats y....x bleh salahkan dorang juga....sapa tak sayang anak kan.....petang baru kitaorang balik tu pun lepas dah start nak hujan...klu tak...tak puas nak berendam....dah tu....jam 7:30 mlm kitaorang kuar lagi...gi tengok movie....tapi before that g shopping coz movie start jam 9....kitaorang pakat tengok susuk....well....tak seram...tapi bgi pengajaran....tengok suraya....dia nak sangat jadi artis....tapi banyak benda yang dia kehilangan....lagipun susuk tu haram....well...jam 11:30 bru kitaorang balik kat kampus...huhu..

Wednesday-Thursday
Aku ngan housemate aku semua marathon buat homework....coz ka hari selasa tu have fun gila....tapi malam sempat juga do melayan tengok tv...hehehe

And hari ni...aku nak siapkan semua homework,...klu dapatlah...tapi aku kena juga siapkan....by hook or by crook....well...have to go.....len kali ada citer menarik aku kongsi lagi k....salam

0 comments: