CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

31 August 2008

Geram!!!!!!!!

Huhu...arini 31st August...Hari Kemerdekaan...Aku takkan cakap pasal hari ni...aku ada idea tersendiri...tapi aku malas nak cakap...tak pasal2 kena tangkap polis nanti....hehehe...well...hari ni aku bgun lambat jga lah..mungkin penat sangat coz malam before tido jam 3 pagi buat lukisan kejuruteraan....bangun2 jer aku serbu dapur..bukan mau makan...tapi gi sambung kerja lukisan aku...aku buat kerja aku kat dapur coz meja dapur lagi besar dari meja study...i think i already mention about it in earlier post....tension juga aku buat kerja ni tau...pening pula dengan segala ukuran site plan tu...

so buat punya buat aku tak sedar dah jam 3:30....dalah jam 4 aku ada discussion bm..melompat aku...Terus pegi mandi...lepas mandi terus berkejar pegi cafe...which kami kena jumpa di sana memandangkan CAIS tutup sempena Hari Kemerdekaan....3:55 aku sampai....tak lewat kan..kira on time...aku dok melilau cari ahli group aku tapi tak jumpa so aku order minuman n cari port yang sesuai untuk kitaorang buat discussion...a fer minutes....air aku sampai...sementar aku duduk minum2...aku view assignment kitaorang n cari idea dulu....minuman aku dah habis...n jam dah 4:15.,..dorang belum juga sampai...hairan juga aku...then aku msg sorang2...tetiba dorang cakap...dorang ada urusan kat kuching...tak dapat datang...sakit hati aku...tak boleh bagitau awal2 ka....macam orang bodoh aku tunggu di sana....geramnya tak terkata...rasanya aku mau buang fail2 n buku pi dalam tasik depan aku....sib bek aku masih segan dengan orang sekeliling....Then aku terus balik rumah...geram aku sambil sambung buat assginment...puas juga housemate aku pujuk....tapi akhisrnya...dalam aku sibuk2...aku dapat bg hilang geram aku....lepas berjam2 aku bertungkus lumus...akhirnya...aku dapat juga bagi siap lukisan site plan tu...fuh....so ada lagi 3 asignment...sabar mel sabar....hehehe...

Tiga lagi...BM,MATERIALS N TITAS...n semua group!!!!! Argh....Aku tak tau klu aku dapat buat....aku tiada problem.,,aku boleh buat...tapi member group tu macam mana?? adus...problem ni tau...Aku harap evertyhing ok....kita tengoklah macam mana nanti k...

0 comments: