CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

30 August 2008

Homework + Class + Discussion????

Aku rasa stress dah pagi2 awal ni...yalah...buka jak planner...mengeluh aku...jam 10 ada kelas...jam 2 nanti ada discusion...homework lagi...adoi....susahnya hidup sebagai student ni...Even ni saturday....tapi jadual aku packed gila for the rest of weekend....kan hari isnin ni cuti....tapi aku punya jadual tetap full....pagi2 awal aku dah kena bangun dah...Where is my real life actually...orang cakap u life best....tapi seriously aku tak nampak di mana pun best nya....erm...ada lah kut....but then....aku rasa tension time is more than the fun time...aku rasa matriks lagi best tau...macam2 aktiviti ada...sini pun tak kurangnya....tapi sini semua pelajar senior yang conquer....klu matriks...at least semua dapat satu peluang....ni akan datang ada majlis berbuka puasa...aku dah try nak ambik tanggungjawab sebagai setiausaha..lagipun aku dah biasa dengan kerja setiausaha ni....tapi entahlah dapat ke tak.... Homework lagi....sakit jiwa aku tau....aduh...Maacam mana lah aku mo bg siap semua sekali gus...kan best klu aku dapat bagi sempurna semua assignment tu dlm masa yang singkat...tapi otak aku ni ada satu saja....so its imposibble nak buat semua dalam satu masa yang sama saja...klah...aku nak gi bersiap pegi kelas...nanti tertinggal bas...susah lagi aku..daa

0 comments: