CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

17 August 2008

Stupid Damned Thing.....


Salam...


aRgH!!!!! gILA....otak aku ni dah tak betul....by the way....aku guna aku untuk rujuk diri aku sendiri lah ya....tak biasa nak guna saya saya ni....hari ni aku tension gila....bukan pasal apa...aku guilty sangat....yalah...assgiment bertimbun macam bukit....tapi aku pula dok melayan movie...tak ka gila namanya....klu setakat satu movie ok juga...ni dah macam marathon movie dah....Actually aku dah bler dengan asignment...so konon2 nak release jap...tapi akhirnya bukan sekejap....tapi dah banyak kejap dah.....


Assignment bertimbun macam nak rak...tapi aku dengan slumber boleh tengok muvie.....its do stupid.....lepas ni marathon homework lah pula konon....cakap pasal stupid.....dalam idup korang...berapa kali korang buat benda bodoh...even korang tau benda tu bodoh like hell...korang buat juga?? Well...klu aku tak terkira jumlahnya....mcam2 aku dah buat....bila pikir balik buat apa aku buat....benda yang aku rasa paling bodoh aku pernah buat time aku umur...around 4 i guess....aku tengok muvie action n dalam movie tu ada aksi berguling dari on top of the tangga.....so im asking my mom....wont its hurt....my mom tengah sibuk menjahit...so she judt simply answer dunno...after that dengan stupid aku mengulingkan diri dari tangga rumah aku yang setinggi 20 anak tangga....Oh God...thats HURT!!!! entah berapa lama badan aku lebam2...since that....whatever im asking to my mom she will explained it precisely to me....takut aku buat benda2 macam tu....tu baru tangga...dibuatnya aku terjun bangunan...jadi arwah aku...ish..simpang malaikat 44.


The second dumbness action that i ever made....stealling keropok from my dad shop....lepas tu punya laju aku lari takut dad tahu....tapi malang tak berbau....aku terlanggar kerusi yang ntah siapa letak tengah jalan n damn kepala aku benjol....worst my dad found out....My dad cakap...padan muka...itu balasan Tuhan....im so ashamed!!!


aku ni suka anak kucing....so one day...aku balik dari tusyen jalan kaki coz my mom ada hal...tak bleh ambik....dekat dengan rumah...i saw a cute little kitten...neighbours aku punya....ko aku ambik dan dukung...dok sibuk membelai anak kucing kat tangan...aku tak nampak lori sebesar giant tu kat depan parked depan umah jiran aku....so...DOOOM!!!! Auch......once again kepala aku benjol n berdarah....bila balik rumah...i try my best to cover my head yang dah mcm ikan flower horn dengan letak bedak n tutup with my long front hair....for 2 week aku tukar fesyen rambut....supaya tak ketara....tapi macam mana pun akhirnya my mom tau juga....pengajaran....biar apap pun,klu berjalan PLEASE LOOK AROUND YOU!

nilah rupa ikan foler horn klu korang nak tau

klu nak aku taip semua perkara bodoh yang aku dah buat.....tak tertaip aku....tak salah kita buat perkara bodoh....tapi jangan jadi macam aku...sampai benjol2....nasib baik tak ada parut...klu tak jatuh saham....hehehe....well nak gi mandi pastu nak buat assgnment...uwaa....menyesal tengok movie tadi.....see u till next time....daa

0 comments: