CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

25 August 2008

Tak Dapat Tido + Stress

Masalah tak juga selesai...seriously..aku naik buntu....tak tau nak buat apa dah pasal kes yang aku citer kat post teman lelaki or kawan lelaki?? Lepas aku tulis blog tu...semalaman aku tak dapt tido....damn!!! dahlah aku penat dengan assignment....then tak dapat tido yang cukup lagi...last2 last night aku call my bestfren....dia banyak bantu aku...dia nasihat macam2....dia suruh aku cuba selam hati aku....aku suka ke tak dengan lelaki tu...if trully tak....bincang bek2....pening aku....coz seriously sekarang aku pun dah blur tahap maksima....dunno what to think....tapi lepas aku crita semua kat my bestfre...aku jadi lega skit....n akhirnya aku tido lena....at lasttt.....hehehe...


hari ni...lepas kelas...aku message lelaki tu...just hoping that we will back as usual...and b fren until aku reconfirm...apa nak reconfirm pun aku nda tau lagi....hahaha...tapi at last keadaan back to normal.


Well hari ni first day kuliah lepas cuti...klu monday aku memang satu kelas jak...civil engineering drawing....satu kelas pening macam nak gila....buat civil work punya drawing....kena lukis site plan...mak aih...pening...yalah first time lah kunun....hehehe....tapi oklah...lepas bincang....dah paham mo wat pa...tapi tinggal 4 hari lafi sebelum due...sempat ke tak ni...assignment mechanics n maths lagi kena submit on the same day.....arghs!!!! hari penuh tekanan lah ari ni....Kadang2 aku terpikir...aku ni salah ambik course ka apa....tapi seriuously aku suka semua benda pasal civil engineering....semua subjek....even aku ni perempuan...sapa cakap tak boleh buat kerja construction....tapi aku ngakulah....masih perlu bantuan...coz perempuan buat kuat sangat nak angkat2 simen,batu n pasir segala....

0 comments: