CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

15 August 2008

Tempat nak express diri part 1

Salam...

Well...ramai kat luar tu yang tak tau camne nak express diri sendiri kan....same cam saya juga lah....ape2 hal...suke diam je...simpan sorang2 n lepas tu gila...tapi saya belum gila lagi...masih waras lagi...hahaha....susah kan nak cari orang yang boleh kita percayai untuk dengar semua luahan hati kita...ada nampak saja baik tapi kat dalam....hampeh....orang tua2 cakap...harapkan pagar,pagar makan padi.....Takkanlah kita nak biarkan orang tau apa yang ada dalam hati kita...mesti segan kan....

Saya dah puas kena dah....ingatkan kawan sejati.Kawan sejati nak mampus....makan diri sendiri....menyusahkan orang tak sudah2.Percayalah...dalam seribu orang sahabat kita tu....susah tau nak cari yang betul2 jujur kat kita dan ikhlas kat kita....Saya yakin...kat luar tu ramai lagi yang dah kena macam saya ni....Kita berlembut salah...nak berkasar lagilah tak elok....jadi macam mana....klu saya...saya buat dunno jak....buat apa nak pening2 kepala dengan orang2.Bgs lagi pikir pasal negara ka,family ka....paling bgus...STUDY...(bg yang masih study la)...hehehe....

So...dorang cari alternatif lain nak luah perasaan....itulah wujudnya friendster,hi-5,my space,kawanster,yahoo messanger,msn,...ah macam2 lagilah...Kita add sesuka hati ja sape2 yang nak jadi kawan kita.Tak penah ambik tau pun kan mana ntah asal usul dorang.....lepas tu suka hati jer citer apa masalah peribadi kita kat orang tu....memang ramai yang selesa buat macam tu...yalah tak dengar suara....tak nampak muka so taklah segan kan....kalau ikutkan,cara ni berkesan juga.....yalah...klu nak simpan je dalam hati....teruk nanti....alamak....nak pegi kelas....nanti jer sambung k.....

0 comments: