CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

30 September 2008

3 0f 7

aku rasakan...aku ni macam countdown pula....huhuhu...tapi syukur...assignment ke-3 aku dah siap...argh....ada 4 lagi....aku rasa macam mau rehat dulu kejap....at least 4 few hours....so bru start...sebab demam aku dah makan teruk....batuk aku makin menjadi....aduh....ada 2 lagi assignment management...and 2 lagi material....and empat2 assignment tu aku blur....aku betul2 nda tau macam mana mau buat...aku rasa assignmrnt tu susah..well yg aku rasa senang pun 2 hari 2 malm juga aku buat....mungkin malam ni aku tido awal....esok baru aku start marthon lagi....but then....5 hari lagi tau....mana sempat geng...adoi.harap2 aku dapatlah buat...aiyor

0 comments: