CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

09 September 2008

DEMAM

Adoh...pagi tadi aku demam...badan aku panas...kepala aku pening gila...tapi aku kuatkan juga semangat coz assignment bm untuk group aku kat tangan aku....padahal sepanjang perjalanan aku mau pitam rasanya...kat kelas syukur juga..aku dapat fokus even pening sikit..so sebab keadaan aku yang aku rasa macam mayat hidup ni...aku tak dapat puasa...coz every hour aku kena telan ubat...or aku pengsan...sapa mau angkat...dahlah aku ni "comel"....huhuhu...nasib baik juga lab takda petang ni...tapi kena juga pegi...coz kami kena buat compacting test memandangkan hari ni hari yang ke 14....nanti hari ke-28...kena pegi lab lagi...for another compacting test.....syukur the result of the test quite ok.....

Balik je rumah....aku rasa nak tumbang...kak kit paksa aku pegi beli makanan n makan....so pegilah...kang kena bebel pula...dlm perjalanan...aku terpaksa jalan pelan2...coz kepala aku berat mau mampus...aku beli air kelapa....coz orang tua2 cakap air kelapa dapat kurangkan panas badan...itu jer alternatif aku time tu...coz aku tak bleh mkn ubat...nanti aku tertidur...kerja banyak siot beb...assignment dah dekat due....time kat umah aku mkan dalam bilik...damn...semua pahit aku rasa...sah aku demam panas...tapi aku paksa juga habiskan nasi....tapi lepas minum air kelapa,kepala aku ringan sikit...kebetulan kut...ntahlah....so aku truslah buat jotting point untuk assignment material tu....tapi kepala aku sakit balik...aku paksa untuk cuba habiskan juga....at last...lepas jer abis...aku terus selongkar ubat....lepas makan,terus aku baring....berselubung dalam selimut...even aku rasa panas actually...aku nak keluarka peluh...one of petua orang tua2 lagi...nak cepat kebah dari demam,pastikan banyak peluh keluar..aku tido 4 about 2 n half hour...tu pun aku terbanguin sebab si kecik (meow) bising...ntah apa yang dia bising2....n now aku sambung buat assgnment....aku dah start typing based on the note yang aku dah jot for about 4 days...selama 4 hari tula aku tak cukup tido...tak cukup rehat...akhirnya demam....takpalah...dugaan tuhan....yalah dugaan tuhan...esok aku nda tau macam ana...dapat ka aku bangun gi kelas....mudah2 ya...so ada distribution assgnment...so sekarang....whole assgmennt aku ada 8 assignment...adus...nak mampus aku....klah...aku dah start pening ni...bgs aku sambung buat assgnment before aku lansung ak larat nak bangun....take care k...n doakan aku cepat sembuh...

0 comments: