CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

01 September 2008

First day of bulan Ramadhan....

Well...Everything just going so perfect today....puasa aku pun ok...takde aral melintang...cuma penat sikit...sebab petang tu ada meeting....PRIMU (Pembimbing Rakan Intelek Mahasiswa Unimas) nak adakan majlis berbuka puasa dengan anak-anak yatim 19 Sept nanti...n aku salah sorang ajk....even aku tak dapat jadi setiausaha macam yang aku request....aku puas hati sebab aku tetap jadi ajk...lagipun aku tengok tadi setiausaha kitaorang....dah pening...macam2 surat dia kena buat....so aku rasa bgslah orang lain yang handle...yalah...jadual aku packed...so aku tkt aku tak dapat bagi komitment....sedangkan masa kat matriks dulu...jadi ajk untuk pertandingan sketsa pun aku dah huru hara....tak taulah kat sini....tapi kat sini ni aku tengok ajk dia tak ramai sangat....Aku jadi ajk juadah...pening juga nak fikir...nak cari sponser lagi kat 14 cafe kat unimas ni...bukan kerja senang ni tau...tapi aku akan cuba bagi yang terbaik,....mudah-mudahan aku dapatlah laksanakan....adoi....lenguh kaki aku...si kecik (kucing) duduk tido atas kaki aku....penat main kot...well...tak lama lagi nak buka puasa...klu takde aral melintang...esok aku akan berpuasa lagi....klah....salam....

0 comments: