CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

09 September 2008

PORNOGRAPHY!!I!!!

Aku rasa....mesti ramai orang heran..apasal pula keluar topik yang lansung tak bermoral ni...Actually..gini...korang pun tahu yang aku quite bz dengan assignment..so lepas online petang semalam...aku dah terus mendiamkan diri buat assignment kat bilik...sampailah tengah malam tadi dekat jam 11:30 kawan aku yang sama2 study kat mnatriks dulu message marah2...ni message dia "Melin'whats's with ur picture in fs?Its so disgusting!"...AKU BLURRR!!!apalah dak ni cakap....rasanya takde lak aku buat benda yang bukan2 unless aku admitlah,wallpaper dia sexy skit...bukan skit kot...byk kot...aku pikir tu....tapi lepas tu kawan aku tu telefon n marah....lagi aku terkejut...so cepat2 aku buka frenster.....tuhan jak tau perasaan aku time tu....aku rasa macam mau nanggis...nasib baik ada kawan aku stay up kat bilik aku buat assignment....

IT WAS GAMBAR BOGEL!!!!DAMN!!!! yang aku lagi sakit hati...dia letak situ my dream style....my dream style mo mampus...kpala hotak dream style...aku rasa aku tau kerja sapa...coz cuma one person in da world tahu password frenster aku....Kelam kabut aku minta tolong kawan aku tukar picture n delete picture2 tu....coz wireless tengah malam tadi breaking down....Oh God...aku malu betul...aku tak tahu berapa ramai yang dah tengok picture tu...entah apa tanggapan dorang kat aku....kenapa jadi macam ni....Sampai sekarang aku rasa sakit hati....

Kepada sapa2 kawan aku yang nampak gambar tu dah..aku minta maaf...truly sorry....it wasnt me...rasanya sapa yang memang kawan aku....know who i am....And Ina....tQ for helping me last night n telling me what happen...klu tak,...tentu aku lagi malu....aku rasa macam tak mo pegi kelas pagi nanti....aku takut ada kawan2 kelas aku dah nampak...im ashamed!!!

0 comments: