CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

26 September 2008

Holiday!!!!!!!

Huhu...suppose to be esok baru start cuti....but then class aku cancel dari semalam sampailah hari ni..so aku dah c1uti lah...hehehe..tapi assignment banyak nak mampus...aku ada tujuh assignment on da way....aku baru start buat lab report...ada 7 lab report tapi aku baru wat 3...mudah2an..mlm ni aku siap....huhu....

tadi aku dengan aisyah masak...tetuba teringin nak masak...so kami bekerjasama masak..memandangkan...kami berdua jak kat rumah ni sekarang...semua orang dah balik....well..by esok malam...aku dah sorang2...Aisyah pula balik....tapi takpalah...banyak juga kerja aku yang aku kena buat ni...huhu...klah...nak teman aisyah buka puasa....see u next time

0 comments: