CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

29 September 2008

KUCING!!!!!!!!!!!!!!

Argh.....macam aku nak bunuh jak nak kucing ni...menyusahkan hidup aku betul....semalam dia kerjakan laptop aku...sampai sekarang sound system dia hancur..aku tak tau apa kucing tu buat...yang pasti dia pi lompat2 atas laptop aku.....since that laptop aku keep hang...dah tak functional dengan bagus macam biasa...nak on pun macam aku nak tunggu telur masak...sakit hati aku...kerja aku semua jadi lambat...tadi dah maximum....dia tumpahkan air dengan makanan dia sebab sibuk main2, lompat sana lompat sini...aku tak kisah...sabarlah....aku bersihkan...tengah aku bersihkan dia sedap2 kerjakan laptop aku....habis assignment aku 10 muka surat.....10 muka surat tu aku buat dari awal pagi sampai lewat petang tau!!!!! aku penat bukan main....n sekarang aku kena taip semula....dahlah aku takda take note.,,,,,sakit ati aku...kena buat references lagi....dah tu...aku buat teh...belum sempat minum dia dah minum....last2 aku ambik....siram kat bawah shower....aku dah sakit hati sangat...dah tu aku bgi biar dia basah macam tu jak.....dari tadi dia cuba dekat aku nak panaskan badan...tapi aku buang ke tepi...yalah fikir benda yang dia dah buat.....espesially assignment aku....nak gila aku buat dari awal pagi.....dia p swich off.....ni ada aku buang dalam tong sampah esok....aku telampau sakit hati....benda lain aku boleh terima but NOT MY ASSIGNMENt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! damn....sampai sekarang aku sakit hati...klu dia tak buat hal...rasanya by now aku dah bleh strt print.....tapi ni kena start balik buat....nak gila aku...now dah jam 1 pagi....but i havent done yet part 1 or specificly, macam 10 muka surat yang aku buat sebelum tu....

0 comments: