CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

08 September 2008

Love.....

Cinta....rasa-rasanya.....sapa yang tak pernah jatuh cinta???Even adik sepupu aku yang umur 10 tahun tu pun jatuh cinta..of course lah cinta monyet....klu true love....tabik spring aku...entahlah...aku ngah sibuk2 buat assgnment...aku teringat ex bf aku...i mean...ex-ex bf aku...well...sapa2 yang kenal rapat dengan aku....you know that im damn playgirl....even bentuk badan aku taklah secantik orang lain....tapi aku pun tak tau apa yang dorang nampak dalam diri aku....so any perlawaan nak jadi bf aku....aku terima begitu saja..,.,even pernah sekali...aku ada 4 bf on one time...but then....aku akan tinggalkan dorang klu aku rasa dah bosan.....nda gunakan aku ni....but then....aku betul2 sayang dengan satu mamat ni...orang kk...but then dia putuskan aku tanpa alasan yang kukuh...i assume sekarang ni...dia pun saja nak mainkan aku macam aku pernah buat....tapi aku tak salahkan dia....rasanya aku yang bersalah....

Sekarang aku dah try be a gud girl....aku dah tak nak buat dajal lagi....tak suka aku cakap tak suka....aku tak nak nak menyusahkan diri sendiri....tapi....aku rasa sunyi,...,.sebab mungkin telampau serik....aku dah makin memilih....ramai yang aku reject macam tu saja....bukan nak kejam...tapi untuk kebaikan bersama...entahlah....aku masih mencari seorang yang sesuai...nak cari yang sempurna...aku bukan sempurna.....just hoping aku dapat cari seseorang yang macam mamat yang aku bgtau tu....hopefully.....May God Bless

0 comments: