CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

01 September 2008

Meow!!!!!

Kat rumah ni..ada seekor anak kucing....actually not ours...lecturer roomate aku jumpa kucing ni kat bawah jambatan so suruh jagakan dia for a while...sementara dia pegi kursus...mula2 si kecik ni datang...nak pegang pun susah coz dia takut dengan kitaorang....belum biasa lagikan..payah juga mula2...coz asyik sembunyi jer....lama2 dia baru suai kan diri...kitaorang ajar dia...mana dia pergi bila nak makan...mana patut dia pegi while nak membuang...mula2 kena panggil juga....tapi sekarang dah ok....dia manja sangat dengan kitaorang....klu tidor....mesti dia join kami sekali...cari port yang sesuai...yang paling best...pagi2 dia pandai bangunkan orang....kadang2 aku ni liat nak bangun....so kucing ni juga yang berjaya kejutkan aku...hehehe...Tapi..tak lama lagi dia nak balik dah pergi tuan asal dia...sedihnya....harap2 nanti dia dapat biasakan diri kat rumah baru...risau juga aku...lagipun dia dah biasa dengan kami....n kami pun dah faham perangai dia...klu dia hilang kami tau nak cari...nak panggil dia makan macam mana....klu dia meow gini nak apa...meow gitu nak apa.... :(

0 comments: