CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

10 September 2008

PENING

DEMAN aku belum lagi kebah2...emalam dah ok skit actually...but then aku tido lambat lagi....last2 bgn pagi tadi aku dah pening....macam aku tak nak gi kelas...tapi aku teringat yang management hari ni lecture mr.kii....last lecture....mr kii bkn lecturer Unimas actually...kena import dari luar untuk bagi kitaorang pendedahan kan kitaorang espicially freshie...eh kitaorang freshie lah...hehehe...aku ni kat CLS actually...waiting for manegenment clas...ingatkan aku mo buat asignment but then dapat wireless pula kat auditorium ni...sumber dari kolej cempaka....ni yang aku menyembat kejap...huhuhu...klah...aku tak nak tulis panjang2...karang abiz bat laptop...macam mana aku mau buat assignment lagi...klah take care...nanti malam klu aku dapat wireless n klu aku free aku bt lagi blog...tapi rasanyamalam ni aku ada aktiviti PRIMU...tapi ntahlah...see u till next time..

0 comments: