CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

23 September 2008

Rileks....

Well, hampir seminggu aku menghilangkan diri...bukan aku malas nak buat blog tapi...aduh...bnyak kali dah aku cakap benda yang sama.....busy...busy...busy...sorilah...aku nak buat macam mana...student mana yang free jak kan...memang busy...lg2 last week aku sibuk dengan assignment dengan program buka puasa dengan anak yatim...overall erything ok...but then pengurusan abg syafiq aku tak berapa suka...tak proper...dia tak tau nak buat keputusan tegas...nyak dia depends dengan ajk...itu aku rasa aku bleh terima lagi coz mungkin dia nak ahli primu lebih banyak berfikir n jadi more kreatif....tapi perkara yang aku rasa aku nak belasah mamat syafiq ni.....first damn!!! tak punctual....meeting dia lambat...sepatutnya pengarah program patut ada 15 minutes earlier...dia kena ready everythng....tu satu hal yang paling aku x suka....lagi satu hal lagi, dia fokus dengan ketua ajk aku, aku tak perasan sebenarnya, tpi ajk lain terutama ajk tertinggi yang bising kat aku,aku pun cuba previous balik,yalah aku fokus dengan kerja aku yang abg syafiq bg luar julat tu,mana aku da masa mo pikir orang len, betul pula...tapi takpalah,aku assume abg syafiq suka kat farah,tak kisahlah, cuma perbuatan abg syafiq muakkan orang ramai....terutama satu ajk tu,aku tak nak sebut nama,di buatnya abg syafiq baca blog ni,naya ajk yang sorang tu nanti, another thing yang aku geram, abg syafiq tak handy to all his ajk.Aku nampak terutama bila kami buat persiapan untuk moreh,dia just macam bercerita with his fren,tapi abg hafiz pengerusi PRIMU pula sanggup pergi cuci pinggan, bg semua ajk termasuk aku arahan yang tepat apa nak buat,apa yang silap kami,abg hafiz yang tegur....but maybe abg syafiq tension, tapi apa guna kami ramai2,kami ajk bertanggungjawab support dia,so kenapa pula dia macam macam tu...tak faham aku....

Paling aku rasa nak bunuh orang time tu, dorang nak buat stail kenduri melayu.Nak mampus...Oiii kita urus orang luar....bukan ahli PRIMU jak...Klu among us boleh lah ko santai jak....Apa salah serve stail hotel....aku dengan ajk lain lantak jak...aku tak kisah...lagipun ajk protokol in charge, and she approve what we trying to do and fully rejected cadangan farah.abg syafiq masih tak pandai nak urus program, tapi first time dia kot....sepatutnya, abg syafiq pantau semua bahagian tapi cadangan ajk tertinggi(ketua ajk) yang akan buat,dorang akan buat part masing2 and abg syafiq patutnya akan pertimbangankan dan baiki...tak boleh campur aduk tugas ajk sebab professioanal or personal....

Masa post mortem,aku demam panas, so aku tak dapat pergi padahal banyak aku nak tegur....tapi nak buat macam mana,aku macam mayat hidup hari tu, over minum air sejuk padahal aku dah tak sedap badan time tu..Kan hari tu terkejar2 so penat n haus gila...so bila dah berbuka, air yang diserbu last2 kami semua kenyang dengan air, tapi akibatnya aku demam...hahaha.....macam2 saja tau....

Well...everything that bothered me dah selesai...sekarang seminggu lagi b4 cuti raya...assignment belum lagi bertambah...harap2 tak lah bertambah...so aku fokus nak buat management assignmnt 2....aku dah kumpul maklumat n adalah buku aku jumpa...sakit hati aku, bila aku dah siap management assignment 1, bru aku tau ada juga buku pasal management in construction ni...nasib baik apa yang aku goreng dalam aasignment 1 tu semua betul...maybe kena edit skit2 juga lah kut...tapi taklah banyak kerja aku....daripda certain orang yang masih belum start apa2 pun...

Erm....raya ni aku sorang2 jak kat rumah n of coz dengan c kecik lah.....huhuhu...well...best juga sorang2... dapat buat assignment dengan aman unless si kecik buat hal.....assignment aku boleh tahan susah...tapi syukur tak banyak sangat...mudah2an takda assignment material....dulu aku suka buat pasal material tu...tapi dah balik2 kena buat assgnmnet...pening gila aku jadinya....haiyo hari ni ada kelas material....takut ada assignment...hahaha....takpelah tu....klu ada buatlah....tapi capasity aku untuk pinjam buku dah tinggal dua....tapi aku dah ada materil satu...huhu.....klah...penat aku menaip....panjang gila blog aku kali ni...yalah lama tak online...klah..till next time...daa

0 comments: