CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

08 September 2008

Time Table 4 Exam!!!!

Argh...seminggu aku nda dapat online coz tetiba jak limited wireless...yg aritu aku online guna laptop roomate aku sebenarnya...aku pun pelik apasal dia dapat n aku tak dapat...tapi tak kisahlah...ni aku baru masuk pi web fakulti ni aku baru dapat time table for exam....nak mampus aku rasa...adui...first day dah math....sakit jiwa....tapi lepas tu free 1 hari...exam mechanics la pula...yang aku benci esoknya materials lah pula...lepas tu next week lagi bru engineering drawing...adui...itu yang killer paper...belum paper lain lagi....hancur betul....sakit jiwa aku dibuatnya...doa2lah supaya aku dapat buat...klah..mo buat assgnment...take care...

0 comments: