CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

02 October 2008

4 OF 7

Ni aku tak tau nak cakap nsiap ke belum....biasanya...evertyhing yang kita buat...sama ada presentation ke....proposal ke....kita buat report last sekali kan...aku terbalik...aku buat report dulu...blur betul aku ni...then aku buat proposal....aku tak leh asume siap...tapi tak juga tak siap...coz...kmai kena buat part by part...then show kat lecturer...coz...proposal ni...macam real proposal in industri....cuma nanti kat industri...mana ada orang akn tolong check proposal kita....sendiri punya tau lah...hehehehe.....well...nanti lepas raya aku kena jumpa madam ting...show proposal aku yang tak sampai 1/4 pun....mudah2an ok...klu tak...naya aku kena buat lagi....penant dah aku....ni kena buat assignment lain lagi....haiyooo

0 comments: