CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

03 October 2008

5 of 7

Just finish the fifth one....actually yang fifth one ni...group...but then kami kena buat analisis sendiri...well before that, aku gitau dulu...assignment ni....kami kena pick satu building...and kami sepakat pilih rumah university.....woh!!! azab kami tau....macam2 kami kena lalui before dapat masuk pi sana....dah tu certain tempat kami tak dapat masuk...ambik gambar or video....tempat tu cantik....aku nak tunjukkan gambar...tapi aku kena patuhi agreement yang kami dah buat dengan pihak pentadbiran supaya apa saja picture and analisis kami tak boleh keluar dari UNIMAS ni...sebab apa...pihak pentadbiran jak dapat jawab....so b4 cuti raya tu...kami semua dah tension....coz time tu baru dapat masuk p tempat tu kan....so sebab tension aku minta semua orang analisis semua pic tu termasuk aku lah....last2 aku lak menyesal...coz due date dia dah extend dah....tapi takpe...karang tangguh.....lagi azab.....pening juga aku....and aku cuma dapat list around 10...gila bebe pening.....huhuhu....ak nak buat lagi yang len...but then aku dah macam tak sanggup....so aku rasa....malam ni aku nak study jerk....ringan skit la rasanya......hehehehe....klah....see u next time

0 comments: