CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

01 October 2008

Demam vs Tidur

Aduhai....lepas aku taip blog tajuk hari raya........... tadi.....aku terus tidur sebab kepala aku pening.,...or lebih tepat demam aku tambah panas.....aku tak taulah sejak aku sampai kat bumi kenyalang ni.....aku dah tak terkira dah berapa kali aku sakit.....cuaca ka apa....or cara hidup yang tak teratur....yalah...tidur pun tak tentu masa....tapi aku salahkan cuaca....coz kat sini....dk semua sejuk...kuar dari dk...tetiba panas nak mampus....tak terkejut ko badan aku.....alahai...ni aku baru bangun......tapi bdan aku masih sejuk....dah 3 jam aku tido....ikut badan aku...nak sambung tido...but then kerja aku banyak.....teringat aku jennifer cakap kat aku masa kat matriks....dia quote boyfren dia cakap...."klu sakit....rehat...tido....jagan mo buat kerja lagi....rehat sja!!!!!" Hehehe....tak dapatlah jen n bf jen ( aku nda tau nama)....kerja aku banyak....hehehe....

p/s: dah terlanjur aku sebut nama jen.....mudah2an and aku doakan ko dengan bf ko yang aku tak tau nama....hehehe.....bahagia smpai ke penghujung hayat k.....aku ni jak teda teman....hahaha

0 comments: