CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

26 December 2008

Im Back After Long Time Break

Oh my God!!!!!!!!! Lam Betul aku tak online...more than a month...last post aku since exam aku dah habis....lepas exam lansung dah tak online....well even holiday....i have too many things to do.... banyak betul tanggungjawab yang aku kena buat.Im first daughter from 3 daughters in Tang family....Kadang-kadang aku rasa tak cukup tangan....mengeluh juga aku even aku tau dah aku sebagai anak and especially anak sulung, dah memang tanggungjawab aku...

Masa cuti ni jugalah aku banyak fikir about love....im thinking bila aku nak dapatkan cinta baru....my life seems so empty...on the same time...aku bahagia dapat perhatian and kasih sayang dari adik2 aku and kawan2 aku...there is one guy yang aku anggap dia sebagai adik....aku kenal dia dari kecik...memandangkan aku takde adik lelaki....aku dah terlebih sayang dia pula dari adik2 aku....hehehe....and a few days ago...he look weird and quite scared me when he talked about his love.Pernah dah jadi adik andgkat aku sendiri sangkut kat aku...aku test dialah...mkin test makin menakutkan...but then tonight....confirmed aku jak perasan...hahaha....tapi aku still worry coz his few words...ntahlah...just biarkanlah...

habis pasal love....keluar pula cerita pasal kawan.....Kalau dulu...kawan2 aku banyak....sampai aku sendiri tak mampu ingat semua nama seriusly coz they just come to me and be fren with me without i have time to memorise all....tapi corak hidup aku berubah sejak futher study...one by one leave me coz ada yang tak faham2...bukan tak faham tapi tak nak faham...ada juga yang dengki...HALLO!!!!! Aku cuma study kat sini...bukan luar neagara...pelik betul....orang cakap aku ni anak emas cikgu time d skola...SO WHAT!!!!!!!!!!Bukan aku minta jadi anak emas....aku pun tak tau aku anak emas cikgu.....Pelik bin ajaib....tapi itulah dunia....Orang cakap...rambut sama hitam...rambut lain-lain...Tapi aku nak jadu Domyouji(Nama Watak utama lelaki dalam drama jepun Hana Yori Dango @ Boys over Flower) kejap....yang skua terbalikkan bahasa...lagi bagus hati sama merah rambut lain2...yalah...kan orang sekarang suka dye rambut.Mana sama lagi colour tu....hahaha....no offence k...Dah keluar dah gila aku....

After cerita kawan....diri aku pula....aku tak tau bila aku dapat apa yang aku mahu....

P/s: kadang2 aku tak tau apa aku mau....

0 comments: