CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

30 December 2008

Pendaftaran and pembayaran yuran

Hari ni hari aku bermula dengan teruk coz i cannot sleep well...perut aku sakit...maybe makan pedas sangat kot malam tadi.....awal lagi aku dah bangun and bersiap...nak pegi unit kewangan nak bayar yuran...not really bad coz dapat angka giliran 15.tak juga lama menunggu....after finished with the fee....aku gi fakulti....nak check jadual...tapi mlang betul takde pula....balik lagi ke BHEP nak check soft skill pula...pun takde...geram juga....lastly balik g check in kat hostel...ambik kunci semua.....sampai bilik aku buat e-daftar pula....lepas settle....aku ckeck jumpa kreadt...well..this year i can only take 14...coz last sem i fail 1 subject so pointer is dead fish....tapi daddy suruh slow down...jangan nak tamak ambik banyak2...tak guna nak ambik banyak2....if posibble biar less than 15...aku tau daddy risau aku tak dapat angkat...well daddy...ur daughter has choose this path of life and i need to live with it... even 14 kreadit...aku tetap ada 7 subjek....banding last sem 9 subjek.......TUJUH!!!!! banyak nya!!!!! aku rasa cam nak mati.....tapi aku dah susun jadul....dengan izin Tuhan....aku akan dapat selesaikan 4 tahun pengajian tanpa extend...tapi klu kena extend juga...its ok with me...tapi taklah sampai bertahun2 kut.....maybe one year or one sem okay with me....well...new life begin once again....

Today is 30....tmrrw is 31....maknanya tak lama lagi masuk new year...how my year will be...would be colourfull and nice or it will be dull and sorrow like my other years...Aku just hope taklah....i want a colourfull and enjoyable year....i want something new in my life.....i have settle everything that i have to settle in my life.....maybe just a few blum settle....tapi aku akan make sure what unsettle will not effect me even a little bit...hope so...coz i know perfectly who i am....im easily effected nowadays....im not an iron women as my fren use to said....sometime now i think i damn toooooooo FEMININ...wakaka....cant help myself coz itsform my inside...But my mom like it verry much... Yess mummy...now u can feel u have real daughter....hahaha....kesian my mummy....

Year change....so do myself...i wanna be better person...hope so life will be so nice and colourfull....and by the way....HAPPY NEW YEAR TO EVERYONE!!!!!

0 comments: