CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

01 January 2009

Tired

Wah hari ni macam nak mampus jak lagaknya....coz tukar tikar getah kat rumah ni.....semua housemate aku yang ada ni pun mengerah tenaga dorang gak....dari jam 3 sampai jam 5 kami kerjakan...we need about 13m....rumah ni kecik jak bukan besar betul....coz kan hostel....memanglah kan....hehehe....tadi masa nak gi beli tikar getah....sempat juga aku beli vcd movie....wahaha.....untuk hilangkan boring untuk 3 hari mendatang pula....wahaha....kelas belum mula...so tiada assignment yang nak buat....or tiada benda nak study since aku belum tau lagi silibus.

0 comments: