CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

26 February 2009

TAG

Hohoho....biasanya aku suka and selalu baca orang kena tag......best....kalinya aku pula kena tag malam ni...kena tag oleh syira...hohoho....let see...apa my answer hoh....

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?

Benda....hurm....laptop, handphone,jam tangan dan rantai emas (semua 4 benda ni hadiah yang daddy bagi selama aku hidup 19 tahun snce daddy tak senang nak bg reward or pujian)

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?

belum pernah.....coz semua duit still dari daddy....even duit simpanan

3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?

Rumah nenek, sentimantel value but still depends on the groom side...wahaha

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?

Kita merancang Tuhan menentukan

5. Adakah anda dilamun cinta?

No idea

6. Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?

Cafe Tower Sakura

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?

Midnighters-Blue Moon (Scott Westerfeld)

8. Apakah nama penuh kamu?

Melin Tang Giok Ying Binti Tang Hok Ming

9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?

Mummy and daddy....love them

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?

My cousins ( They now at Australia, never see them...family problem)

11.Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu?

Sabarina Poniran
Faiznurain Binti Ramli
Nur Fatihahrah
Siti Zulaika Binti Azamain
Norazah Sulaiman
Mohd Norazmie Bin Hj Musa
Norazlina
Mermer

12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?

Of course....klu tak nak suruh sapa

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?

Place that give me nice and warm feeling

14. Pelukan atau ciuman?

My Parents, Sisters and of couse lelaki bernama suami...wahaha

15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.

Ceria
cantik
Peramah
Luas Pengetahuan
Comel

16. 8 perkara yang amat saya gilai buat masa sekarang

Blogging
PRIMU (Pembimbing Rakan Intelek Mahasiswa UNIMAS)
SAFE (Student Association Faculty of Engineering)
Engineering Survey
Engineering Programming
Vampire Novel..starting from twillight
Searching for New Movie to realease tension
Updating myself with latest thaqif video, singer for the song tittle ariq

17. 8 perkataan yang sering di ucapkan.

Oh my God!!
No Problem.
Thank God
whatever!!
Tension!!!
Busy!!!
Hope So.....
Okayyy...


18. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca.

Twilight
New Moon
Engineering as profession
Engineering Geology
Engineering Programming
Mechanics of strength
Tentang Dhiya..
Cleo (bleh masuk ka ni)


19. 10 lagu yang saya boleh dengar berulang kali.

Dilamun Rindu -Thaqif cover
Dugaan Illahi - Thaqif cover
Ke mana kau Menghilang-Thaqif cover

Aku bukan superstar - Project Pop
Angkat Dong -Project Pop
Nobody-wonder girls

This Fool-wonder girls
Sorofune-Yuu Takami
Omae yanai to akan nen - Nagase Tomoya
Isle of dream-alexa vega

20. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu.

Never believe anybody than yourself
Trust urself that u can do more...
Jangan garang sangat...wakakak
Love your family....jangan dah jauh baru nak menghargai
Cinta untuk bf are not nice and warm seperti cinta kepada Tuhan
Apa yang berlaku ada sebab tersendiri....
Belajar berdikari.....
Jangan telampau happy bila dapat kebaikan dan jangan terlampau sedih bila terima keburukan

21. Mari men’tag’ 9 orang lain.

Kak Wani
Abg Boy
Mellvyn
Syamsina
Justine
Vyna
Kak Baby
Kak Yunn (er...ni kakak ker...kite satu umur....tak tau...hehehe)

6 comments:

shah said...

now i know that u're a chinese...

nice knowing more about u!

keep being tagging..!

that will make me know more about u..!

hahaha!

Mel said...

hahaha....so funny shah....my frenz afraid to tagged me coz they said im too busy and takkan dapat buat tag tu semua...hahaha....anything u want to know bout me...just ask...i will answer k...hahaha

shah said...

hahaha..

no.. i wont ask! it's not polite to ask u personal/private/person-revealing questions directly..!

i'll just read the tags to know more about u..!

i'll tag u one if i knew any secret-revealing tag...!!

wait..!!

Mel said...

so sweet of u...hahaha....

alamak...matilah aku kena tag nanti...hahaha....

by the way...aku memang chinese...tapi mix dengan kadazan...well im from sabah..dats y..huhuhu

Mel said...

by the way...aku tagged ko juga....hahaha...jawab jangan tak jawab

shah said...

so it's true that u're tagging me..!

omg...!

i dont do this stuff..!!

we'll see...!!