CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

11 April 2009

The return

Wah topic the return.....hahahaha....oklah...first of all, aku nak minta maaf kat kawan2 blogger aku...ada juga yang tanya kenapa tak update...aku ada beberapa sebab....

  1. Wireless dah tak dapat
  2. aku malas nak berebut dengan housemate aku guna LAN
  3. Aku selalu tak berapa sihat
  4. Aku busy dengan Assignment
  5. Aku banyak Program or aktiviti
  6. Aku ada masalah hati dan perasaan @ tak happy

Wireless kat kolej ni dah hancur...lepas thunder hari tu aku tak ingat bila....aku dah tak dapat wirelesslagi and connection aku dengan LAN pun tak dapat detect...at first aku fikir laptop aku rosak but then lepas aku tekan sana tekan sini, ubah sana ubah sini....oklah pula tapi wireless aku masih tak dapat....yang ni aku tak tau napa...aku malas nak hantar baiki pi kedai klu lah betul sumething wrong since aku perlukan laptop ni sangat untuk assignment aku and notes since tak lama lagi final exam....

Pasal LAN wire... aku untung sebab kat rumah ni ada LAN connection tapi cuma satu and kami satu rumah ni ada 7 orang.....and ada 7 laptop.....so everyone, hiburan kami adalah tv yang cuma ada tv 1, tv 2 , tv3 and ntv7 and juga laptop....so LAN ni akan selalu digunakan....Aku ni malas lah nak juga menyibuk guna even though aku tau some of them guna untuk just download muvie sepanjang malam n pagi....tak kisah ar....coz aku pun guna untuk blogging...hehehe

Sejak Sem ni....aku tak tau kenapa tahap kesihatan aku teruk sangat...aku selalu jatuh sakit....senang jer aku nak demam....tapi baiknya lambat betul...memang aku terseksa lah sem ni....aku pun tak tau apa yang silap...Aku dah minum pati ayam brand in order bagi aku extra vitamin gitu tapi macam tak sesuai....aku rasa aku nak ambik minyak ikan scotts ar.....aku minum scoots ni dulu masa aku year 3....wah sihat aku sepanjang tahun.....seriously....lansung aku tak sakit....bahagianya time tu....mungkin juga seba jadual hidup aku kat sini yang selalu sangat busy....jadi badan aku lemah....

Assignment and aktiviti tak payahlah tak payah citer lah....perkara yang sangat2 biasalah tu....hehehe....Cuma sedih juga ar aku sebab Sem ni dah berakhir....sayang aku dengan keluarga PRIMU....banyak senior akan grad terutamanya abg hafiz, abg naim and abh boy.....sangat2 sedih....ramai juga yang menanggis dengan perpisahan ni....tapi nak buat macam mana....

Sedih??? yang aku memang sedih and and feeling blues.....tapi tak payahlah aku ceritakan....or actually....im not in the mood to talk about it yet....1 day

1 comments:

gazyCristiano said...

Mmg dah lama ko sikder blog.. lol!
Jaga dirimu baek la fren k..