CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

11 May 2009

Mother's Day

Banyak blogger yang menulis pasal mothers day...rasanya ni giliran aku pula...tapi aku rasa aku malas nak berceloteh panjang coz mesti boring juga klu nak buat entry panjang2...


Sepatutnya mothers day 10 may kan...tapi sebab aku sibuk tolong bpa aku kat kedai dia...so aku cuma dapat menyambut arini...Aku dengan adik2 aku rancang nak buat malam ni....so belilah kek...dengan lawaknya...kitaorang keluar dengan my mom....adik aku bawa mom aku pergi kedai lain sementara aku pergi cari kek...lepas pertimbangkan flavour kegemaran mama aku, warna kegemaran and decoration....so dapatlah kek yang dicari...Cost....just RM30....

Lepas tu...kitaorang kena tipu my mom pula kononnya beli kek tu untuk kawan my lil sis...hahaha.....my mom ok jer.,..mesti malam ni dia suprise....silap2 kena ketuk kepala sebab menipu...I have nothing to give her...coz apa pun...takkan setanding dengan pengorbanan dia kat kami 3 beradik...orang lain mungkin bagi hadiah fancy....bagi poem...tapi kami 3 beradik....the best behavior jelah yang kami dapat bagi sebagai hadiah...macam2 yang dah my mom lalui nak besarkan kami.....so we think...the best behavior and become her best and good princesses the only present that she want and what we can give...
Love you mom....

On my 19th birthday

7 comments:

a i r a said...

i love my mum too.! haih..
=)

Athy Ra said...

wa~~~ so look alike.. hehe

asis said...

cayang mom cket leh

Mel said...

huhu...everyone love their mom aira..

Yups aty...kembar dia...hehehe

Boleh asis

Monkey D Luffy said...

hepi mama :)

Mel said...

mudah2an mr luffy...trying to be best daughter...tapi ukan senang since banyak perbezaan

Athy Ra said...

hehe.. me n my mom so jauh beza.. eventho im the oni daughter yg resembles her the most... heheh