CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

13 July 2009

Hidup macam roda

Hai....rasanya mestidah ramai dengar statement hidup ni macam roda...yalah sekejap kita kat atas...kjap kita kat bawah pula...Hakikatnya...itulah lumrah manusia...tak semestinya kita dalam keadaan yang seronok dan bahagia spanjang masa....kadang2 kidang akn berada di bawah...kecewa dan sedih.....dalam hidup kita ni macam drama....macam yang aku pernah tengok iklan pentas anak wayang....kita ni adalah pelakon bagi drama hidup kita....

Ramai yang menyedari hakikat ni....tapi ramai juga yang tak dapat nak menerima keadaan ni....macam aku juga....aku tahu kehidupan ni macam mana....tapi kadang2 ada certain benda yang aku tak dapat nak terima....

Aku sentiasa berjanji pada diri sentiri supaya aku akan sentiasa tabah untuk menghadapi pelbagai dugaan....tapi kekuatan yang aku sangka aku ada hanyalah suatu sangkaan semata2....sekali lagi aku diuji...tapi aku takkan mengeluh di blog ni....mesti dah ramai muak dengar masalah2 aku yang tak pernah putus....malam ni aku perlu buat satu keputusan yang pasti....keputusan yang aku kena hadapi....mudah2an aku dapat happy ending....penat nak berfikir.....

Duh.....what happen to me....hahahaha....just hoping everything will going to be fine

0 comments: