CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20 August 2009

facebook

Hola frens...huh...facebook....fenomena yang tiba2 memang hangat...sehangat h1n1 kot....cuma bezanya....facebook dulu hangat....hangat kat pasaran...hehe...lepas kena hasut dengan kawan2 akhirnya aku buka juga akaun FB tu...paling banyak menghasut secara tidak lansung rumate aku lah si carol....semalam aku explore la FB...well aku rasa tak best...tak sebest FS...smalam juga aku bersms and juga ber FB dengan kawan aku yang merangkap junior dan juga merangkap bestfren aku....dia budak UITM...kat sarawak juga...semalam dia bgtau aku leganya dia aku dah ada profile sendiri....trus aku bler...then dia cakap....dia masih rasa bersalah pasal kes FS aku dulu.....sapa dah baca entri aku yang bertajuk pornography mesti dah tau....

aku mengamuk sangat dengan dia coz...dia dah kenal aku since kami sekolah rendah....dia kenal aku sapa....takkan aku segila tu ak buat macam tu....aku memang marah sebab dia bestfriend aku tapi dia bleh siap post testi " wah mel....satu hari begitu tu ko.." what was his thought at the moment i relly dunno....aku memang mengamuk sakan....msg sori dia aku lansung tak layan....and aku pun terus terminate FS.Kemudian dah aku cool down baru kontek dia balik....
Aku tak sangka sampai sekarang dia rasa bersalah....well...its not my fault....coz ini melibatkan maruah....lagipun aku dah maafkan dia...everything was fine...

19 August 2009

Sleepy Vs Math

Walaweh......aku mengantuk gila harini.....satu sebab cuaca yang sangat2 mendung dan sejuk...best tido...padahal bangun jam berapa tadi....Dah tu aku merajinkan dri gi buat ttrial math...syukur aku dapat jawapan tutorial tu hanya dengan membelek nota 4 kali....its good for me....lepas ni nak vuat tutorial tanpa belek nota lagi....aku rasa math ni senang tapi tak paham aku macam mana bleh fail pula...dapat F lagi tu...memalukan sungguh....tapi takpa...ni pengajaran bagi aku...hihihi....

Selesai math dah tak tau nak buat apa....aduinah....melin melin pa jadi dengan ko ni??

17 August 2009

Once again

Hahaha...once again aku menghilangkan diri untuk satu tempoh....aku heran dengan follower aku....hari tu buka 37, pastu buka lagi 36 then 35 then 34...aik makin berkurang....tiba2 hari ni 37 balik....aku nek heran....Aku dah lama tak tinggalkan komen kat blog orang tapi tak bermakna aku tak jenguk....aku suka baca cerita2 kawn aku...best baca crita orang....lagipun dapat nak jadikan pengajran for certain story.....tapi tulah nak tinggalkan komen tu aku takda masa....kesian juga....hari ni aku exhausted...dah la penat dengan pesta konvo...then my family lagi...tadi pula aku dengan rumate aku kuar gi UNACO bli barang skit...mlm ni nak buat steambot since kami dua jak kat umah ni...takda menda nak buat baik masak dapat isi perut tapi lagi best klu makan steambot ramai2....tapi tulah malangnya kawan2 kami semua teda....semua balik....

Gila kan kami berdua....dahlah dilarang masak tapi gi juga buat ni...jgn tertangkap dahlah...hehehe....klu tertangkap matilah jawabnya...risau juga aku ni actually aduh tapi boring lh asyik makan kat cafe...makanan pun sama jak aku rasa....huhuhu

arini kerja gila...sebab keboringan melampau....aku gi hantar message guna morpheus kat lect...tanya bila dia upload tutorial....hahaha...dah tak tau nak buat apa kan cuti ni....assignment dah settle semua....klah sampai sini jak.....nanti aku post gik

03 August 2009

murdered Children

Hola....welll today after class....aku online....coz tkt my housemate pulang.....its okay actually...just nak download tutorial....takut tak terdownload....or ada agenda lain actually....nak online youtube...find something to watch... Then its happen i found a video below...



Yes....in memory or the murdered children....these video make me sad and i nearly cried....im thinking...how come people being so cruel....hey...they just innnocent child....maybe they are naughty but thats what childs do.....they dont have any rights to take away something special from a family....Children is a gift from God...Didnt we should accept them and take good care of them.... Human being is a weird creature...